Nová sociální síť

10.10.2013 10:37

Facebook. Nedá mi spát. Jeho úspěch a obliba. Masové rozšíření. Samozřejmě mě to jako osobu vysoce asociální a nepřející ani trochu netěší. Začal jsem proto spřádat ďábelské plány, jak Facebook připravit o jeho vedoucí úlohu ve světě. Jakými prostředky však lze zničit fenomén podobných rozměrů? Uvědomil jsem si, že nic z toho, co existuje, nedisponuje potřebnou silou. Potřebuju něco nového, jedinečného, nepřekonatelného… A pak mě osvítil geniální nápad. Ostatně jiné ani nedostávám. Pošlu Facebook na smetiště dějin jeho vlastními zbraněmi. Vytvořím sociální síť, která bude lepší, propracovanější a dokonalejší než on! Bude naprosto unikátní svými funkcemi i rozhraním. Nabídne takové možnosti, o kterých se Facebooku nikdy ani nesnilo. MUHEHEHE! Oslovil jsem několik špičkových zkušených vývojářů a po heroické práci Vám nyní s hrdostí představuji náš revoluční počin.

 

První výhodou projektu je už jeho samotné fungování. Nepotřebujete žádné připojení na internet, funguje totiž spolehlivě off-line a navíc kdekoliv na světě bez nutnosti pokrytí. Zároveň si vystačí s úplným minimem lidí, zpravidla stačí dva a více, ve zvláštních případech může pracovat i s jednotlivcem. Oproti tomu horní hranice není limitovaná. Naše sociální síť proto může nabýt doslova gigantických rozměrů! Jediným omezením je uživatel sám.

 

Po prvním přihlášení, které proběhne zcela automaticky, začínáte vyplněním svého profilu. Zde se nám podařilo vytvořit absolutně ojedinělé rozhraní. Nejenže do svého profilu můžete zahrnout libovolné množství informací v libovolném pořadí a rozsahu, zároveň jsou do něj včleňovány automaticky na základě Vašeho chování. Nemusíte nic vyplňovat! Naše sociální síť provede vše za Vás! Navíc údaje aktualizuje v nepřetržitém provozu 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Za samozřejmost platí nastavení míry soukromí, a které z těchto informací uvidí Vaši přátelé a které už nikoliv.

 

Velice snadno se do našeho systému zanáší i rodinné poměry. Pokud Vás na Facebooku požádá Vaše sestra, abyste potvrdili, že je Vaše sestra, nestane se Vaší sestrou, dokud nepotvrdíte, že je Vaše sestra. Stejně tak na Facebooku nebude Vaše matka nikdy Vaší matkou, pokud to nepotvrdíte. Ani Váš dědeček nebude Vaším dědečkem a syn synem. Dokonce ani Váš pes nebude Vaším psem! Oproti tomu u nás se tyto vztahy automaticky zpracovávají v okamžiku svého vzniku.

 

Prostřednictvím naší unikátní sítě můžete samozřejmě sdílet i fotky, videa, nálady, zprávy, komentáře a ještě mnohem víc. Předkládáme Vám ojedinělou funkci sdílení čehokoliv, co chcete! Ano, čtete správně! Zároveň se lze po chuti sdružovat do skupin a účastnit se probíhajících událostí stejně jako plánovat nové a zvát na ně své přátele. Pokud toužíte říct druhým, co se u Vás zrovna děje, neomezujeme Vás žádným počtem znaků a nikdy nebudeme! Délka Vašeho vyjádření je odvislá pouze od faktu, jak dlouho Vás vydrží někdo poslouchat. Nezbytná je i funkce hodnocení. Jenže na rozdíl od chudého „to se mi líbí“ a „to se mi nelíbí“ u nás lze zvolit jakýkoliv výrazový prostředek! Povoleno je dokonce i „to se mi moc líbí“, „to je vážně hezké“ nebo i „to je úplně strašné“.

 

Bohužel se nám ale zatím nedaří odstranit chybu systému, kdy omylem dochází ke sdílení věcí, o něž nepanuje na straně příjemce zájem. Vyskytli se tak i případy sdílení chřipky a podobně. Kdy bude vydaná opravená verze, zatím není jasné, nicméně usilovně na ni pracujeme.

 

K velkým mínusům naší sítě patří získávání přátel. Zde nestačí kliknout na „přidat přítele“, či někomu tento požadavek potvrdit. Získávání přátel je oproti Facebooku velmi náročné a zdlouhavé. Mnohdy nekončí úspěchem nebo se takováto přátelství po čase rozpadají a obtížného přítele se nelze zbavit jednoduchým „ignorovat“. Bohužel se u nás přátelé ani nepočítají na tisíce. Je nám to líto. Vážně. Bohužel s tím nedokážeme nic dělat.

 

Být ve vztahu s někým je u nás také poměrně složitější na rozdíl od Facebooku. Snažíme se to ovšem kompenzovat různými výhodami. Za prvé, lze se seznámit úplně s kýmkoliv, kdo má zájem. Bez ohledu na síť. Za druhé, se svou známostí se můžete pochlubit přátelům. Uvidí ji na vlastní oči a budou se jí moci i dotknout. Někdy více, než je Vám milo. A za třetí, náš trumf. V naší sociální síti můžete mít i sex. Opravdový sex. Zároveň lze i otěhotnět. Kolikrát se Vám to povede, ani nevíte jak. Zprávám o tom, že někdo otěhotněl přes Facebook nevěřte. Není to vědecky dokázané.

 

Současně Vám nabízíme nepřeberné množství aplikací pro volný čas. Neskromně se domníváme, že jejich počet a rozmanitost vysoce převyšuje konkurenci. Naneštěstí je řada těchto aplikací zpoplatněna. Naše sociální síť není zadarmo, existence v ní něco stojí. Ovšem doufáme, že se nám podaří přesvědčit potenciální uživatele, že za kvalitu se vyplatí sáhnout pro nějakou tu korunu do kapsy navíc.

 

Nyní už jistě netrpělivě čekáte na způsob, jak se připojit do této naprosto jedinečné sítě. Postup je následující (doporučujeme návod nejprve přečíst až do konce). Ukončete všechny probíhající aplikace. Vypněte počítač. Pokud vlastníte notebook, zavřete ho do šuplíku. Přes velký počítač přehoďte ubrus a dejte na něj třeba kaktus. Běžte ven. Rozhlédněte se kolem. Najděte další lidi. Bavte se s nimi.

 

Informace na závěr. Tato nová sociální síť se jmenuje „ŽIVOT“. Po celém světě už má řadu nadšených uživatelů.